Gå til hovedindhold

Sådan bruger du et krydsnøgleapparat

Et krydsnøgleapparat er en af de fantastiske opfindelser, der bare gør livet lidt nemmere, hvis man som jeg elsker at købe garn på fed.

Thumbnail

Hvis man ikke orker at vinde al garnet op i hånden, som jo ellers er hyggeligt nok i sig selv, men bare vildt tidskrævende, så kan man med et krydsnøgleapparat og en garnvinde, lynhurtigt få garnet fra fed til nøgle. Se bare her hvordan du gør.

Det færdige krydsnøgle ser ud som her.

Thumbnail
Thumbnail

Til sidst skal I da lige se, hvad der sker hver gang jeg glemmer at pakke apparatet væk med det samme. Musen og mit krydsnøgleapparat - begge fik jeg af min mand :love:

Thumbnail

Kommentarer

Anni Heldgaard Bach

Sådan et vidunder havde min mor også. Hun købte garn på spoler fra fabrikker, der strikkede bluser. Det var tyndt akrylgarn, som blev rullet sammen i flere tråde. Hun sad gerne ude i haven om sommeren og rullede garnet op, så det var klar til at hækle slumretæpper af om vinteren. Det var "oldemorfirkanter", hvor alle firkanterne var ens i et tæppe. Det her var tilbage i 1980 måske før, jeg kan ikke huske, hvornår hun fik vidunderet. Mine piger, der i dag er 44 og 41 var lige så vilde med at hjælpe hende, som din lille mus er

søn, 25/05/2014 - 16:22 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.