Gå til hovedindhold

Hufflepuff halstørklæde til næste barn i rækken

Indsendt af KnittingDane ,

Så blev jeg endelig færdig med Hufflepuff halstørklædet til næste barn i rækken. Denne gang kunne jeg nøjes med 9 striber, før datteren var tilfreds. 

Jeg lagde ud med et enkelt halstørklæde på forespørgsel fra datteren, der havde været i Oxford og kom hjem som Harry Potter fan. Interessen har siden bredt sig i familien og planen er nu, at alle fire får hver deres. Dog tidligst det år de fylder 11, for så behøver jeg kun at strikke versionen til ældste hus (Harry Potter it is). Så har jeg lidt tid at løbe på med den yngste. 

Opskrift med videre kan findes her: http://www.paapinden.dk/blog/harry-potter-slytherin-scarf-til-datteren

Thumbnail
Thumbnail

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.