Gå til hovedindhold

Den ende hæfter jeg liiige lidt senere

Indsendt af KnittingDane ,

Kender I det? Man har næsten færdiggjort et stykke strik, men kommer så til at tage det i brug, før sidste ende er hæftet. Herefter forsvinder tiden bare. Hver gang jeg tager min cykelhue på, er jeg jo på vej ud af døren, så der har jeg ikke tid. Så stopper jeg bare enden op under huen og smutter ud af døren.

Således har jeg nu brugt min hue hele vinteren uden at få hæftet den allersidste ende.

Ender der skal hæftes

Fjollet - jeg ved det.

Måske husker jeg det en dag, når jeg allermindst venter det...

Kommentarer

Vibe

Hmmm, synes også det er sådan med mine sokker... De skal jo først liiige vaskes, før jeg vil klippe de der tråde rigtigt af.... Og tørres, og huskes, og have en saks i nærheden, når jeg så husker det :tounge:

tor, 12/01/2012 - 22:22 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.