Gå til hovedindhold

Fåreavlernes julemarked - det kan nås endnu

Indsendt af KnittingDane ,

I sne og slud - vi MÅ altså ud! Der er jo uld i vente, og rigeligt af det!

Jeg må dog indrømme, at det var en hård omgang at komme frem med barnevogn i sneen. Togene kørte jo selvfølgelig ikke til Østerport, så udover at forcere snemasser, måtte vi også ud på en lille omvej. Ventetiden ved busstoppestedet i sne og slud var mindre sjov for teenageren, som i dagens anledning havde iført sig sine dejligt varme (:host:) Converse-sko.

Men fin det var hun - og skønt var det, at jeg kunne lokke hende med :dance:

Her er hun så, ældstebarnet - med sit smukke røde hår :dreaming:

Fåreavlernes julemarked 1

Velankommet - så var det bare at slå sig løs i boderne.

Fåreavlernes julemarked 2

Og der var rigeligt af dem. Det var bestemt værd at gå flere runder. Jeg elsker at snuse - bare trisse rundt og kigge, og suge masser af inspiration - garn, filt, knapper, strik, smykker, mere garn og mere filt. Der var nok af det.

Eller nej jeg kan sagtens tåle mere :D

Fåreavlernes julemarked 4

Jeg fik da også lidt godt med hjem - det kan vist ikke undgås. For eksempel så måtte en af disse små nisser fra Almuen med hjem - selvfølgelig i følge af et får.

Fåreavlernes julemarked 3

Og hos Kirsten Hjøllund fik jeg kig på et par krydsnøgleapparater af anden type end mit eget, herunder også et elektrisk et af slagsen. Kirsten gav mig et råd med på vejen til krydsnøgleapparater, der siger sjove lyde: Skild det ad og fjern garnrester - så skulle de gerne kunne køre igen.

Det må prøves, jeg troede mit var gået i stykker!

Fåreavlernes julemarked 6

En stor ulempe er der dog ved sådan et marked. Jeg får en pludselig trang til at kaste mig over endnu flere hobbyer. Jeg mangler definitivt tid i mit liv!

Nå men sådan en dag kan da heller ikke passere uden lidt strikketid. Her Nina fra Syslerier, der vikler og strikker på en og samme tid - babyer er ingen strikkehindring :D

Fåreavlernes julemarked 5

Og nu må jeg vist hellere daffe i seng - det er gået hen og blevet min fødselsdag. Og endda en køn en af slagsen. Der plejer altid at være sjap og slud på min fødselsdag - ikke fin nyfalden sne, som jeg nu ser uden for mit vindue.

Jeg glemte vist lige at tilføje, at der er marked igen i morgen på Remisen ved Trianglen - fri entre.

Kommentarer

Hej, det er mig, Elisabeth, som var til strikkedag hos Marianne for halvanden måned siden :) jeg har lige fundet din blog, jeg tænkte at det ikke kunne passe jeg ikke kunne finde den. Men her var den bare :)

Jeg var også til fåravlernes julemarked og kom hjem med en masse. Nå god december :)

søn, 05/12/2010 - 18:45 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.