Familiens årlige sommerfest

Som alle andre år mødtes familien igen i år i oldefars have - og igen i år havde vi det dejligste vejr - og de dejligste unger :D

Her hygges om en lille flok af ungerne:

Familiefest 01

Der strikkes.

Familiefest 04

Og trøstes.

Familiefest 05

Olderfar viser sin nye t-shirt frem.

Familiefest 02

Og bedstemor fik sit sjal.

Familiefest 03

Alt i alt en dejlig fest, som sædvanligt.

Som vanligt, kan jeg selvfølgelig ikke tage til fest uden medbragt strikketøj. I min ideforladthed greb jeg mine rester af Holst Garn og begyndte endnu en undertrøje. Denne gang på pind 2 ½ og med en enkelt tråd supersoft. Jeg tilføjede et par snoninger i hver side for lidt variation. Her er resultatet, som blev afsluttet med et par knapper i går.

Grøn uldundertrøje

Kommentarer

Jamen jeg kan sagtens følge dig.. jeg sidder også altid og nørkler med pindene når vi har komsammen i vores familie, og der falder jo også altid en kommentar :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.