Garnet bestilles hjem

Ja strikketesten til mit candle flame shawl blev klart et hit, så der blev bestilt LUCCA merino uld hjem i den dejligste grønne farve og nu er projektet for alvor ved at tage form. Garnnøglet er rullet op, så garnet kan tages fra midten. Det giver et umådeligt flot nøgle. Se her, hvordan man gør.

Candleflame shawl begins

Kommentarer

Uha da et flot sjal , syntes det ser svært ud du er da bare en skrubsak til det strik ;-)

Hej.

Kan se at du selv er begyndt at ligge opskrifter ud, du har ikke vildt lyst at oversætte opskriften til candle flame sjalet, og så ligge det ud? Det er utroligt flot.

Hej Irene

Lucca Merino er fantastisk lækkert at strikke i. Er netop ved selv at strikke en trøje fra Garnstudio model 67-20 i blå og grønne far ver fra Lucca Merino fino. Det er så lækkert og så blødt. MUMS! Jeg har ændret pindetykkelse fra 2,5 og 3,5 til 3,5 og 4,0 så det passer til strikkefastheden. Jeg strikker frem og tilbage, da jeg ikke har mod og snøvs til at klippe op foran og til ærmer sådan som opskriften foreskriver.

Med venlig hilsen

Vibeke

P.S. har lige afsluttet Skildpaddetrøjen fra \"knitting nature\" i Hamelton tweed 1, også fra B.C garn (90 % uld, 10 % viscose) lækkert og dejligt at strikke med. :-D

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Vibeke Larsen (ikke efterprøvet)

uhhh jeg forstår udmærket din frygt for at klippe. Dog siger de jeg kender, som har prøvet det, at det er let og smertefrit. Jeg tror bare jeg mangler nerver på det punkt :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.