Gå til hovedindhold

Jeg elsker æsker...

Indsendt af KnittingDane ,

Ja så er det vist sagt. Fine æsker som kan stables. Fine æsker som man kan gemme ting i - masser af ting. For ting har vi nok af. Og denne jul gjorde ikke den sag bedre.

Æsker 2
Æsker 3

Tøserne har begge fået lego byggesæt i julegave. Sådan nogle 3-i-1 creator sæt, som vi sidder og hygger os om at samle. En finder brikker og en bygger (og er man hurtig kan man nå at strikke et par masker, mens man venter på, at den anden bliver færdig). Svigermor mistænker os for at anskaffe dem for vores egen skyld :tihi: , men julelysene i mine tøsers øjne fortæller mig, at de er henrykte :love: .

Som bekendt er disse legosæt propfyldt med bittesmå dele, som har det med at blive væk, hvis ikke der passes på. Derfor plejer vi at tage diverse fade i brug når vi bygger legohuse. Desværre betyder det, at vi efterhånden er ved at løbe tør for ildfaste fade i en fornuftig størrelse herhjemme, da vi jo ikke nødvendigvis kan nå at færdigbygge et legohus i et hug. I stedet står der så fade rundt omkring og pynter med legorester. Ret upraktisk - særligt når lagsagnen mangler fad! (eller sybordet skal bruges til andet end opbevaring af lego).

Og derfor elsker jeg æsker. Æsker som kan stables. Æsker som kan gemme ting. Æsker som kan gemme legoting. Æsker med legoting, som kan stables.

Derfor kom jeg vist også lige til at bruge lidt for mange penge på flere æsker, den anden dag. Jeg undskylder mig selv med, at de jo gør et godt formål herhjemme.

Og så er det jo slet heller ikke min skyld! Det var jo min mor der gav mig min første æske. Et katteæskesæt. Den største blev hurtigt annekteret af storetøsen til lego, så jeg fik opsnuset, at æsken kom fra www.houseofboxes.dk, og så blev der bestilt flere æksesæt til mig selv - eller til sygrejet. Eller nærmere 'noget' af sygrejet.

Æsker

Nu kiggede jeg så igen forbi siden og fandt, at der var 50 % på æsker hele i december. Straks kom jeg til at bruge lidt penge. Mig som ellers er så sparsommelig. Men altså - æsker ik'.

Nu venter vi blot på ankomsten af alle æskerne. Og SÅ skal der sorteres lego og pakkes i æsker - som kan stables...

Kommentarer

Vibe

Øj, det var ellers også nogle dyre æsker, du elsker! Jeg plejer primært min æskelidenskab i Tiger og Søstrene Grenes og den slags, ellers gik jeg durkt rabundus! Der skal jo også være råd til ting at putte i æskerne  ;)

tor, 29/12/2011 - 17:08 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibe

Ja de er ikke helt billige selv om der er halv pris, og jeg plejer nu også at være så sparsommelig :D . Så sparsommelig at jeg ender med aldrig at købe noget til mig selv. Jeg har ligefrem en husbond som nærmest opfordrer mig til at bruge lidt flere penge, så hans egne indkøb ikke altid overskygger mine :cool:

Men æsker :) jeg elsker æsker. Og kvaliteten er også så meget federe - sådan rigtig robuste æsker. Så jeg trøster mig med, at de nok holder resten af min tid - og at jeg fik dem til halv pris. Jeg kan jo overtage dem når tøserne er færdige :D

tor, 29/12/2011 - 17:46 Permalink
Mulle

Elsker selv æsker, gemmer alle æsker, der er købt med indhold, og dekorerer dem med maling, decupage m.m. Så glæder æsken, når man gemmer den, når man dekorerer den, når man fylder den, og når man tager den frem for at bruge indholdet. Og det er altid rart at have en pæn æske på lager, hvis man mangler gaveindpakning  :)

tor, 29/12/2011 - 18:01 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Mulle

Decoupage har jeg også læææænge ønsket at få tid til. Jeg når desværre kun til at gemme æskerne! Så nu har jeg kastet håndklædet i ringen og overgivet mig til forbrugssamfundet - i hvert fald i dette henseende :D

Men alle tiders gaveindpakningsidé også :)

tor, 29/12/2011 - 18:18 Permalink
Maria Malmberg

De sorte æsker på dit billed, hvor er de købt? Jeg kan umidelbart ikke finde dem inde på houseofboxes.dk

Strikker ellers strømper fra tåen af, efter din anvisning - Den er guld værd :D

tor, 29/12/2011 - 19:32 Permalink

De er virkelig flotte, dine æsker ;)

Her har vores ældste datter "kun" sorte skotøjsæsker - ens, men det fungerer. Elsker også æsker. De giver sådan et godt overblik og dejlig ro for øjet.

P.s. Tænk lige på, hvad et ildfast fad koster :D

fre, 30/12/2011 - 13:00 Permalink
Vibeke Larsen

Flotte æsker.

Jeg tror, det er en kvindeting med æsker - dem kan jeg også godt lide, sammen med en svaghed for kurve

De er rigtigt flotte, de du har sat billede ind af. Man kan simpelthen ikke have for mange æsker

Godt nytår

Vibeke

fre, 30/12/2011 - 14:02 Permalink
Margit Mølgaard

Tak for siden med æsker. Der er stadig 50%.Jeg har sommetider tænkt på hvad en psykolog kunne få ud af min hang til æsker, krukker og dåser. Du har vel ikke et link til små babystrømper strikket i spiral.Det er utrolig svært at få strømper til at blive på en lille fod.

Jeg har lige fået gang i små "franske" babystøvler og kom i tanker om spiralstrømper.

lør, 07/01/2012 - 17:26 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.