Gå til hovedindhold

Næste projekt er iværksat

Indsendt af KnittingDane ,

Så er jeg gået i kast med at strikke blebukser i uld! Ja du hørte rigtigt ;o) blebukser, sådan nogle man bruger ud over stofbleer, som jeg forøvrigt også er igang med at sy selv! Det første par her, tog et par dage at strikke, men fordi jeg ikke er vild med modellen eller farven, har jeg aldrig fået samlet den til ende. Derfor er der ingen actionbilleder. Men nu hvor jeg sidder her og kigger på billederne, synes jeg pludselig meget bedre om dem, så måske de alligevel får lov at leve - hvem ved?!

Blågule blebukser 3
Blågule blebukser
Blågule blebukser 2
Blågule blebukser 4

Og næste sæt - som viste sig at være alt for lille til en stofblenumse - selv om de passer perfekt til papirsble! Nå, så man jo bare igang igen...

Sortblå blebukser
Sortblå blebukser 2
Sortblå blebukser 3

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.