Gå til hovedindhold

Allerede forelsket

Indsendt af KnittingDane ,

Hvor jeg dog elsker garn. Behøver man næsten at sige mere...

Thumbnail

Jeg nænner nærmest ikke at pille fedene op og lave krydsnøgler. Egentlig kunne jeg sidde og nusse garn i timevis.

Men så alligevel. Krydsnøgler er jo mindst lige så smukke som fed.

Thumbnail

Hvis ikke I har opdaget det, så er jeg allerede forelsket.

Den gule er Cadenza fra Colinette og den blå Manos Silk blend fra Manos del Uruguay. Den sidste fandt jeg på Gammelbro Strikkecamp, hvor jeg i går var forbi for at undervise i avancerede strikketeknikker. Det bliver vist ikke sidste gang jeg kommer der forbi :)

Sammen pønser jeg på, at de to garner skal blive til et par lækre vanter, som skal løfte mit humør på de bidende kolde vinterdage.  Jeg planlægger at følge op med en opskrift.

Kommentarer

Anni Heldgaard Bach

Jeg har strikket i mange år, men de sidste 3 år har jeg syet patchwork. Det er den samme følelse, man har enten det er stof eller garn, så jeg kan godt forstå din forelskelse. Det er i øvrigt en dejlig blog, du har, som jeg har fulgt meget længe

man, 25/08/2014 - 17:34 Permalink
Kirsten Fosgrau

Det kan jeg kun nikke genkendende til. Garn og stof kan virkelig frigive "lykkehormoner"

Tak for et fantastisk inspirerende kursus. Jeg havde tidligere forsvorret at jeg skulle strikke sokker. Nu har jeg lovet begge drenge det.

man, 25/08/2014 - 21:59 Permalink
Vibberten

Ja, fedene er lækre, men jeg kan for min død ikke forstå, at alt det lækre garn ikke kommer vundet ordentligt op fra starten, så det skal være sådan en forhindringsbane at komme i gang med at strikke af det :) Jeg ejer desværre ikke sådan et fancy krydsnøgleapparat, og synes, det er pænt træls at vinde fx et 150 grams fed op på et køkkenrullerør i hånden, før jeg kan komme ud over stepperne!

lør, 06/09/2014 - 00:45 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibberten

Som jeg har forstået det, er det for at skåne garnet mest muligt. Når det bliver vundet op ligger garnet mere løst og mister ikke sin elasticitet. Det burde dog ikke gælde for maskinopvundet tænker jeg? Måske det er en blanding af økonomi og lækkerhedsfaktor? :)

man, 08/09/2014 - 13:45 Permalink

Sikke en god og tydelig instruktion og god inspiration, man får. Jeg har lige på min egen blog
www.beatesliv.wordpress.com skrevet, at jeg gerne vil strikke en julegave til min kæreste. Problemet er bare, at jeg ikke er særlig øvet i at strikke og ikke strikker særlig hurtigt. Måske kan jeg reddes af en god og nem opskrift herinde.

Mvh Beate

søn, 07/09/2014 - 11:26 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.