Gå til hovedindhold

En opdateret garnvinde

Indsendt af KnittingDane ,

På det sidste har jeg til min store skræk og rædsel observeret, at trådene der holder min garnvinde sammen begyndt at evaporere. Da det igen i dag resulterede i en knækket snor, måtte jeg i gang før katastrofen indtraf af sig selv.

Madsnoren blev hevet ud af køkkenskuffen og et pillearbejde gik i gang. Manden foreslog kort, at jeg fjernede alle trådene på en gang og derefter trådede samtlige dele på en gang! Tanken er måske god nok... men forestil dig lige, hvilket puslespil du ville sidde med, alle dele der krydser ind og ud mellem hinanden. Nej tak.

Opdateret garnvinde - før
Opdateret garnvinde - efter
Opdateret garnvinde - efterladenskaber

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.