Gå til hovedindhold

En strikkeentusiasts mareridt

Indsendt af KnittingDane ,

De sidste par uger har jeg gået og forelsket mig dybt i denne her Forecast cardigan. Se den oprindelige opskrift her. Garnet er bestilt, strikkeprøven er strikket og jeg er intet mindre end elektrisk efter at komme i gang. Kraven er påbegyndt og strikkeopskriften er printet ud, klar til at blive mishandlet.

Men - ohh ak ohh ve

Så sker det som bare slet ikke må ske. Da jeg skal sætte noget vand over til kog her til aften, børster jeg lige den glaskeramiske kogeplade af med min håndflade. Her har jeg så bare ikke lige taget højde for at min kære husbond just har taget gryderetten af blusset. Genial som jeg er, sørgede jeg for en god flad hånd til at børste med, så nu sidder jeg på fjerde time med venstre hånd fordybet i et vandbad. Hele håndfladen er hævet op og brænder stadig.

Afsindigt ondt gør det, og strikketøjet - det kommer nok til at vente et par dage eller ti...

Strikkemareridt

Og en strikkebloggers mareridt må så være at løfte hånden fra vandbadet trods smerterne, blot for at tage et billede af skaderne.

Hvis du tager din flade hånd og kører den henover en overtegnet kridttavle, så ved du sådan cirka, hvor jeg har brændt mig. Mon ikke jeg kommer til at drømme om at strikke i den næste tid?!

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.