Endelig færdig med det dejlige garn

Noget store blev de vist til tøsen, der er i hvert fald rigeligt plads til måsen. Jeg strikkede benene ekstra lange, så jeg kan folde dem ned når måsen passer bedre.

Jeg fik også brugt 275 gram til et par bukser, hvor de blå er strikket af omtrent 150 gram.

Det jeg ærger mig mest over er, at jeg ikke tog et billede af det første strikkeforsøg. Her havde jeg lagt for få masker op, men det betød så, at alle de orangegule farver samlede sig på den ene side og alle de blå på den anden. Resultatet var skønt, men desværre for småt. Ironisk nok endte det færdige resultat med at være for stort.

I bunden af benene har jeg strikket små bobler, der fremhæver de enkelte farver i garnet. Se her: hvordan du strikker bobler.

Udfordring: at få bygget et lager op

Colinette blebukser 1
Colinette blebukser 2
Colinette blebukser 3

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.