Et par fingervanter er undervejs

Det går ikke helt så hurtigt for jeg har ikke prøvet det før og jeg kan vist ikke helt finde ud af, hvad jeg vil med afslutningen af fingerspidserne.

Den første vante er færdig, men skal nok strikkes om. To af fingrene er nemlig blevet for smalle, og ligeledes er håndledsmanchetten. Nummer to vante ser ud til at blive meget bedre, nu hvor jeg kender min fingerstørrelse, så mangler jeg bare fingerspidsen.

Fingervanter undervejs

Der medfølger ingen opskrift, da de er strikket på slump - hvilket for mig betyder om og om og om...

Kommentarer

Hvor er det altså cool med cool på at kunne strikke sådan noget på slump 8) Der er super fede, ligesom den machende hue, med det der tofarve-rib. Lækre farver.

Ps. Det hedder jo en handske, når der er fingre i ;)

det ser voldsomt sejt ud!!! selv kæmper jeg som en gal med at få bare en tommelfinger til at makke ret på en alm vante :( hehe.. men jeg klør på... synes iø. at du er vildt sej!!!! stor stor respekt herfra!

Handsker eller vanter... efter mine begreber er betegnelsen handske ment i betydningen af en lidt 'finere' ting, set i forhold til en strikket sag, som jo er en vante, fingervante. Så handsker er vel lavet af skind - vil jeg tro :)

Men Irene, er det ikke lettere at finde en opskrift?? Eller er det så her sporten er?.. :tihi:

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Mette Sonne (ikke efterprøvet)

det har du sikkert helt ret i Mette :)  men som sædvanligt vidste jeg ikke helt hvad jeg ville strikke da jeg gik i gang. ideerne udvikler sig som regel undervejs :cool:

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.