Et tæppe til alle mine rester

Restegarn har jeg jo selvfølgelig nok af. En del af det har jeg straks givet videre til min yngste datters børnehave, da de jo snildt kan finde hyggeprojekter til børnene, men så er der al den dejlige uld, som jeg altid har svært ved at slippe og aldrig aner, hvad jeg skal bruge til.

Efter en lille vandring omkring på Ravelry.com, fandt jeg så dette tæppe The Heathen Housewife - All about the blankie. Perfekt til alle mine rester. Mon ikke en lille ny, sagtens vil kunne få glæde af sådan et tæppe? (og ja - jeg skal snarest til at strikke blebukser igen :o) )

Hver firkant bliver strikket direkte på tæppet, så der er ikke noget med, at det hele skal samles til sidst - meget væsentlig detalje. Alle opslag i bunden og siden, bliver lavet med usynligt opslag med restegarn, så jeg senere kan strikke en fin kant på. Jeg tror det bliver en aflukning med hestetømme - hvis jeg da orker. Men ok, hvis det er et babytæppe, så er der jo ikke så langt omkring.

Her det foreløbige resultat.

Red: se en vejledning til dominostrik her www.paapinden.dk/strik/moenstre/dominostrik

Tæppe af rester

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.