Gå til hovedindhold

Indkøbskvaler

Indsendt af KnittingDane ,

I første omgang jublede jeg, da de i Bilka endelig fik de der rullekurve, som gør at man ikke længere behøver at slæbe sig en halv arm af gennem Bilka. Når man har barnevogn med, er en indkøbsvogn jo desværre ikke en gangbar løsning. Erfaringsmæssigt har jeg også konstateret, at jeg fylder alt for meget i indkøbsvognen blot fordi der er plads, hvorefter jeg mangler plads når det hele skal pakkes over på cykel eller barnevogn.

For at undgå de alt for lange arme som de tunge indkøbskurve byder på, tyr jeg ofte til at sætte kurven ovenpå barnevognen. Det er dog heller ikke for smart, da vægten kan få barnevognen til at tippe. Er prøvet - heldigvis uden barn i vognen! Derudover er det jo også ret upraktisk at kurven står ovenpå min taske, hvor strikketøjet er i. Det skal jo bruges, hvis køen til kassen er for lang...

Så da de her 'nye' kurve med hjul på endelig kom til Bilka Ishøj var min lykke gjort - eller noget. De fungerede perfekt. En rullevogn er nem at hive efter sig når der købes ind og barnevognen slipper for den ekstra vægt.

Men!

Så kom far hjem - og så gik han med i Bilka.

Indkøbskvaler

Og nu kan jeg ikke længere bruge rullekurven til noget...

Kommentarer

Hanne Nørlem

Dejligt at ens mand ikke har forstand på alt, så har man da noget for sig selv :tongue:

tor, 05/04/2012 - 13:48 Permalink

Man får helt lyst til et par omgange "indkøbsvogneløb" i Bilka. Fædrene trækker og børnene styrer... :)

søn, 08/04/2012 - 19:20 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.