Gå til hovedindhold

Kald mig bare tosset

Indsendt af KnittingDane ,

Men jeg elsker dem allerede. Nogle udfordringer bød disse strømper dog på. Først skulle stribetykkelse besluttes, så skulle hælen besluttes. Herefter blev første strømpe så strikket færdig.

Kald mig bare tosset 1

Nogle udfordringer bød disse strømper dog på. Først skulle stribetykkelse besluttes, så skulle hælen besluttes. Herefter blev første strømpe så strikket færdig.

Og anden strømpe var lynhurtigt færdig - MEN - øv altså også! Et eller andet var gået galt i striberapporten i det regnbuefarvede garnnøgle. Jeg var meget omhyggelig med at starte præcis samme sted i farverapporten, men alligevel passede farverne ikke, da jeg røg op over hælen. Den lilla nøgle valgte jeg at være pænt ligeglad med for at give lidt liv til strømpen, men havde jeg vidst, at farverapporten på den anden ikke matchede, så var jeg startet et helt andet sted, så de to sokker ville være helt forskellige.

Hmm det var så det - jeg valgte at være ligeglad og strikkede som sagt lynhurtigt anden strømpe. Men ak og ve - når jeg strikker hurtigt, så strikker jeg åbenbart meget meget stramt. Anden strømpe var omtrent 3 cm kortere end den første, og meget stram omkring læggen. Så måtte jeg pille op ned til foden, som var magen til første i strikkefasthed og strikke hele skaftet om. Det kan måske lære mig at strikke begge strømper på en gang.

Kald mig bare tosset 2
Kald mig bare tosset 3
Kald mig bare tosset 4

Kommentarer

Jette

Jeg faldt da lige over en reklame på biblioteket, og tænk så er det dig, der har lavet den. Jeg hedder som sagt Jette, er Runes mor og vi 2 har siddet i bestyrelsen i vuggestuen Gadekæret. Se det er jo længe, længe siden. Håber det godt med dine børn!

Jeg ville egentlig gerne strikke, kan faktisk strikke, men får aldrig taget mig sammen.
Stor applaus til dig for denne fine blog - og hjemmesiden ikke mindst!!!! :-)

tir, 15/09/2009 - 20:38 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

#1 Hej mor - rejs du dig blot igen - jeg har det jo absolut ikke fra fremmede ;)

#2 Jeg har nu også allerede accepteret forskellen :)

#3 Hej Jette og velkommen til

Hvis du ikke kan få strikketøjet til at makke ret, så kig forbi

tir, 15/09/2009 - 22:17 Permalink

Er du da vimmer for nogle seje strømper !! De er virkelig flotte !

søn, 11/10/2009 - 02:08 Permalink

Dejlig blog, som jeg også følger på Facebook ;)

Du laver mange lækre ting og sager, flot arbejde!

Er det sådan, du vil løfte sløret for, hvilket garn du har brugt til disse lækre strømper?

Venlig hilsen

Louise

lør, 13/02/2010 - 04:03 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.