Hjemvendt fra Patchwork Træf

Min kære mor, som jo er helt forgabt i quilt og patchwork, er selvfølgelig til træf i Roskilde i denne weekend med Dansk Patchwork Forening. Selvfølgelig måtte jeg da lige forbi og se på sagerne.

Inspireret - det må jeg sige at man bliver - i lange baner. Jeg mangler tid, tid og atter af tid til alt hvad mit hjerte ønsker at give sig i kast med. Række efter række efter række med de skønneste stoffer og alt hvad hjertet kan begære inden for patchwork og quilteverdenen. Og udstilling er der selvfølgelig også - med imponerende værker i blandt.

Og så må jeg lige slå et slag for www.quiltpink.dk. Et projekt som støtter Kræftens bekæmpelse / Støt Brysterne ved at frivillige syr små andele af quilte, som så sendes ind til samling, hvor de samles til hele tæpper og sælges. Herefter doneres pengene til Støt Brysterne.

Og lur mig om ikke jeg fandt et fed sari silke lavet af genbrugte sari'er fra nepalesiske kvinder. En ægte strikketante er man vel.

Sari silke 2
Sari silke 3

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.