Gå til hovedindhold

Kastanjekurven og kærestesokker

Indsendt af KnittingDane ,

Se hvad kastanjekurven gemte. Vi har jo som så mange andre samlet kastanjer igen i år, og som sædvanlig daler interessen efter et par uger. Derfor blev kurven glemt i hjørnet og de store lukkede kastanjer, som tøserne samlede, har i smug åbnet sig. En, to tre kastanjer i een...

En kastanje

1 kastanje

To kastanjer

2 kastanjer

Tre kastanjer

3 kastanjer

Nok om kastanjer - her er også lidt strik. Disse Boyfriend Socks (kærestesokker) til manden er forlængst blevet færdige, men af en eller anden årsag, kan jeg ikke præstere at tage et godt foto af dem på herren - og det er ikke herrens skyld. Dette er er det bedste jeg kan præstere indtil videre. Og ja - jeg har opdaget fejlen i min snoning...

Kærestestrømper 1
Kærestestrømper 2

Sokkerne var frygtelige at strikke. Ikke på grund af opskriften, men på grund af garnet. Jeg ved ikke om det blot er mit garn der er skidt eller om det er generelt for den type garn, men min kære tante har berettet om samme udfordringer med samme garn. Personligt holder jeg mig nok væk fremover. Garnet var dog arvet, hvorfor jeg ikke ved, hvordan det har været behandlet. Ergo er det jo også omsonst at klage min nød til producenten. Problemet med garnet var at det knækkede for et godt ord. Jeg konstaterede hurtigt, at jeg måtte vinde hele nøglen om, da garnet knækkede igen og igen og igen - men ak jeg endte med en masse små nøgler, og måtte derfor skifte garn 4-5 gange pr. sok - ikke fedt.

Kommentarer

Vibeke Larsen

Hej Irene

Kunne man forestille sig at der har været møl i garnbeholdningen engang? Det giver nemlig sådan nogle brist.

Jeg har lavendelbuketter/poser i mit uldgarn,- det kan møllene ikke lide. Jeg har brugt lavendler til mølbekæmpelse siden jeg havde rå uld liggende på lager. Det er lige så effektivt og fuldstændigt ugiftigt i forhold til mølkugler.

MVH

Vibeke

man, 19/03/2012 - 09:39 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibeke Larsen

Det lignede ikke umiddelbart møl, men hvem ved. Jeg bruger også lavendelposer i min uld

Desværre viste det sig at sokkerne allerede blev slidt igennem efter halvandet års tid, så jeg er gået videre til andre garntyper. Pt. er jeg ved at teste Regia sokkeuld, som garanterer 10 års brug. Det skal nok blive spændende at se hvor hurtigt det bliver slidt igennem. Du kan se sokkerne strikket i Regia uld her:

www.paapinden.dk/strik/stroemper-fra-taaen-op-med-kilehael

man, 19/03/2012 - 10:07 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.