Gå til hovedindhold

Lidt har jeg da lært af min mor

Indsendt af KnittingDane ,

Først og fremmest et lille link til min mors tekstile univers - kunne man dog bare fremtrylle en brøkdel af, hvad hun kan med stof :drømme:

Symaskinen har herhjemme fået en fast plads i køkkenalrummet, og det har givet mig mulighed for at sy en søm eller to i ny og næ. Jeg ville ikke få syet halvdelen af hvad jeg gør nu, hvis ikke den fik lov at stå fremme. Pt. bliver der syet hver gang jeg lige kan finde 5 minutter og så får arbejdet lov at vente til der igen opstår 5 minutters pusterum. Således kan jeg over et par dage få syet lidt af hvert.

Denne gang blev det til et par bukser til storetøsen (blusen er et tidligere projekt).

Hjemmesyede bukser 3

Med fine lommer bestilt af tøsen - man ved hvad man vil have :D

Hjemmesyede bukser 1
Hjemmesyede bukser 2

Og her tøsen som blev træt af at lege model.

Hjemmesyede bukser 4

Jeg har syet både bluse og bukser efter Meedoms Børnetøj 4-7 år

Tags

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.