Gå til hovedindhold

Nyt strømpedesign undervejs

Indsendt af KnittingDane ,

Så kunne jeg ikke længere lade strømpegarnet ligge i hjørnet og kigge på mig. Det har trukket længe, men jeg har været stædig og holdt mig nogenlunde til trøjerne. Nu er jeg dog nået til kun at mangle et ærme, så det skulle fejres med lidt strømpestrikning. Ihh hvor har jeg savnet det :yahoo: .

Efter et par strikkeprøver - ja jeg kommer ofte til at strikke 3 af hver sok, før jeg er helt tilfreds med designet, lidt perfektionist er man vel - er jeg nu på rette spor. Og når jeg først er kommet så langt, så skulle der ikke gå længe før, der er en ny opskrift i samlingen.

Thumbnail

Kommentarer

Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Gitte Juhler

Det er planen at KBH er næste skridt. Indtil videre har det ikke været helt foreneligt med barnepiger, transporttider og nyt hus i Sønderborg, men det ser ud til at dæmre nu - de kære små bli'r jo store efterhånden :)

ons, 12/03/2014 - 21:34 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.