Paapinden.dk 2009

Sidste år ved denne tid var besøgstallet omkring 40-50 stykker dagligt, og jeg var noget benovet over, at dette kunne ryge op i nærheden af 100 af og til. Men i dag er det nok nærmere reglen end undtagelsen, at vi runder de 100 besøgende dagligt.

Endnu en gang må jeg sige, skønt at se at så mange kan bruge siden.

Thumbnail

Kommentarer

Tak for en skøn og lærerig hjemmeside. Suger simpelthen hver ord til mig.

Er lige begyndt at strikke. Mit første projekt var et halstørklæde, i én farve og kun strikket ret :) . Nu er jeg i gang med andet projekt. Et sjal! Strikker stadig kun ret, men tager også ud nu... wauuu.

Men uden din hjemmeside havde det aldrig gået.

Anede ikke hvordan jeg skulle slå masker op og heller ikke hvordan jeg skulle afslutte mit halstørklæde, men ved hjælp af dine små videoer gik det jo som en leg.

Vil bare sige tak tak tak. Du har været med til at gøre de mørke vinteraftner til en fornøjelse.

Håber på jeg en dag kan hitte ud af at strikke et par strømper, da alle mine hjemmestrikkede strømper snart ikke kan stoppes mere, og min kære gamle farmor, som var fast leverandør af hjemmestrik, er desvære gået bort.

Glædelig jul samt et godt nytår til dig og dine nærmeste.

Mvh Maria

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Maria Ibsen (ikke efterprøvet)

Hej Maria

Tak for rosen. Jeg er glad for at kunne hjælpe og gøre vinteraftnerne hyggelige. Du skal nok nå til strømperne, det gælder blot om at tage et skridt af gangen :)

mvh Irene 

Hej. Kan du eventuelt hjælpe mig med en opskrift på en strikket peruhue(ensfarvet) strikket på pinde nr 7. Jeg har lovet min datter og veninde at strikke en sådan. Skal helst strikkes på 2 pinde. Mange hilsner Helga

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af helga johannsen (ikke efterprøvet)

Jeg går ud fra at det er mig du spørger efter en opskrift? Jeg bruger altid selv Ravelry.com til at lede efter opskrifter, men her er hovedparten af opskrifterne engelske. Ellers kan du kigge på garnstudio.dk

Hejsa. Tak for en skøn hjemmeside. Ja... Jeg ved ikke om du kan hjælpe mig....jeg har købt noget ponpongarn....altså garn med små ponponer på.....det går fint med at strikke af det men jeg kan ikke greje hvordan man lukker af...jeg har hidtil sluttet med at sætte de sidste masker på en tråd -som jeg vil skjule ved sammensyning..men det er jo nok ikke den rigtige metode. PÅ forhånd tak ....Med venlig hilsen Lone

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.