Så måtte ringen af

Så kom tiden til at tage vielsesringen af. Da jeg var gravid med nr. 2 i sin tid, gjorde jeg det alt for sent. Jeg endte næsten med tudende at gå til guldsmeden for at få den skåret eller klippet af. Det lykkedes dog til sidst med en masse olie og sæbe, samt en pænt lilla ringefinger til følge.

Klog af skade tog jeg den tidligt af i sidste graviditet og satte den i en lædersnøre med glideknuder om halsen. Jeg forsøgte først med en guldkæde, men den knækkede, og ringen trillede væk uden jeg opdagede det selv - gisp! Denne gang har ringen siddet løst på fingeren indtil for et par dage siden, og derfor fik den lidt længere tid på fingeren. Pludselig sad den dog noget bedre fast, og straks blev den pillet af for resten af graviditeten.

Da jeg jo stadig gerne vil have ringen på mig, og nu samtidig er blevet strikkeentusiast, så er løsningen denne gang nærliggende - en hestetømme selvfølgelig!

Jeg fattede pindene og her er resultatet.

Ringen og maven 1
Ringen og maven 2

Og her med maven, som den skrider frem.

Ringen og maven 3

Kommentarer

Hej, det er super flot det du laver. Jeg strikker også, men jeg når nu slet ikke dig :)

Jeg har lige strikket en Babt Surprice Jacet ( Elizabeth Zimmermann )Hun har på den ene strikket hestetømme op langs forkanterne, ja hele vejen rundt, det kan jeg ikke lige se ,hvordan den kommer til at sidde fast, jeg kan godt strikke en almindelig hestetømme. Er det noget du kan / vil forklare ? Hvis du vil kunne det hjælpe mig meget.

Venlig hilsen

Bente Ravnskjær Weber

Held og lykke med den vist snart kommende fødsel.

 

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.