Gå til hovedindhold

Vil du lære nye opslagsteknikker?

Indsendt af KnittingDane ,

Så er jeg i fuld gang med at lave strikkeprøver til workshoppen "Vil du lære nye opslagsteknikker", som jeg afholder fredag og lørdag den 15. og 16. juni på festivallen Grib Garnet i Silkeborg. Der er så vidt jeg ved stadig pladser på holdene, så er du frisk, så kom glad. Følg blot linket til billetlugen.

Vi kommer omkring alle facetter af opslag, deres fordele og ulemper, og hvad de enkelte med fordel kan bruges til. Lige fra de almindelige opslag til midlertige opslag, tubeopslag, opslag til magiske løkker, Judy's magiske opslag til sokker fra tåen op, samt fif til usynlige sjalsopslag.

Her er et tubeopslag undervejs.

Strikkeworkshop - opslag 01

Fantastisk opslag, som kan fremtrylles med adskillige teknikker. Jeg får en ubehændig trang til at strikke enkeltrib når jeg sidder med dette opslag.

Strikkeworkshop - opslag 02

Kommentarer

Vibeke Larsen

AJ, Irene

Jeg glæder mig til, hvis du lægger din opslagsskole på bloggen.

jeg kender nogle teknikker, men det er altid sjovt og nyttigt at lære noget nyt ;)

Med venlig hilsen

Vibeke

man, 04/06/2012 - 21:50 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibeke Larsen

Der kommer desværre til at gå noget tid før de kommer på bloggen - jeg er lidt hængt op for tiden, så mine workshops har førsteprioritet på strikkefronten :)

tir, 05/06/2012 - 12:56 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.