Gå til hovedindhold

Så døde barnevognen definitivt

Indsendt af KnittingDane ,

En sorgens dag - eller noget...

Nu er den i hvert fald definitivt død, barnevognen. To meter før jeg nåede min havelåge efter dagens indkøbstur knækkede styret på den overfyldte vogn. Forståeligt nok i betragtning af, hvor hårdt læsset den har været gennem tiderne. Jeg læste engang en brugsvejledning på sådan en fætter, hvor de skrev max 15 kg? Hvad regner de lige med!?

Her hjemme er barnevognen det primære transportmiddel, da vi ikke har bil. Derfor bliver vi også nødt til at benytte den til indkøb. Og med en familie på fem stykker, så er det ikke så lidt, der skal slæbes med hjem. Når barnet i sig selv vejer 10 kg, er der næppe plads til meget indkøb. Ifølge 'brugsvildledningen' vil vi for eksempel kunne tage 3 liter mælk, 2 kg mel og barn med hjem på en gang? Ikke nemt når jeg som hovedregel altid køber minimum 4 liter mælk af gangen og gerne 5.

Barnevognen

Men glad var jeg da over, at den først gik i stykker lige inden vi nåede hjem. Oplevelsen var nok blevet en helt anden, hvis jeg havde stået i køen i Bilka, da det skete. Og glad er jeg også for, at vi havde en klapvogn stående parat på loftet.

Men jeg kommer uden tvivl til at savne den barnevogn. For det første kunne den rumme alt mit ragelse på en gang, og for det andet var den alletiders til at få en snak om strik alle steder jeg kom frem.

Jeg må finde på et eller andet...

Kommentarer

monika larsen

jamen vognen er jo god nok, så hvorfor ikke tage i mod et andet understel fra en eller anden, der forbarmer sig over dig? Det ville da virkelig være synd, hvis den blev kasseret.

lør, 02/06/2012 - 15:16 Permalink

Jeg kondolerer..ellers en flot barnevogn..

Nu kan en cykeltrailer fra Harald Nyborg nok ikke hamle op med din flotte barnevogn, men den kan med garanti have alle dine indkøb. Og den kan man godt gå med, i stedet for at hægtes på en cykel. Sådan en trailer koster 600 kr.

Knus, Helle

lør, 02/06/2012 - 15:19 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Helle Thode

En cykeltrailer kan desværre ikke gøre det helt ud for barnevognen. Vi bruger den nemlig også til at Thora kan sove til middag når vi er på tur :)

Men jeg tror nok vi skal blive glade for klapvognen i stedet. Nu er hun også snart to år, så det er vist også på tide at skifte

lør, 02/06/2012 - 17:53 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Marianne Kruse

Jeg tror en cykelsmed ville få svært ved at reparere den. Hele det bevægelige led af hård plast er knækket i begge sider. Jeg vil tro det nemmeste vil være at efterlyse en brugt af samme mærke :) eller lade den få en stille død :D

man, 04/06/2012 - 12:19 Permalink
Lis

Prøv gul og gratis, det kan jo være der er en model magen til billigt, til salg. Næsten 2 år, er også for tidligt at komme ud af barnevognen, synes jeg.

Held og lykke med din søgen.

kh. Lis

ons, 06/06/2012 - 09:25 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Løsningen er blevet at sætte dækkenet over på klapvognen :cool: det fungerer fint, men jeg saaavner al den plads der var under barnevognen

søn, 22/07/2012 - 23:26 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.