Bidt af en gal strømpe

Mens jeg havde gang i mine teststrikkere, kom jeg til at kaste mig over det næste mønster, der voksede frem i mine tanker. Opskriften er allerede ved at blive skrevet ned og kommer i løbet af sensommeren/efteråret.

Her et lille sneak peak.

Thumbnail

Kommentarer

Wow, hvor ser de bare super flotte ud :) Hvordan er det lykkes dig at få den struktur i strømpen? De strømper jeg har strikket igennem tiden har været ret "flade" i forhold til dine.

Virkelig et flot stykke arbejde :)

Kærligst

Paprika J

Hej Irene

Flot mønster. Keltisk inspireret?

Fin effekt med de drejede rækker.

Med venlig hilsen

Vibeke

Hej Irene

Jeg er en af nyderne af din blog. Jeg elsker at se hvad garn kan bruges til. Jeg får lavet garn af lækker uld og farver det selv, men det er mine kunder der strikker.Jeg siger altid de skal gå ind på din blog hvis de vil have noget inspiration eller hvis de har et problem eller vil have en god fidus. Tak for en dejlig blog

Mvh Anne Bak fra Naturlig Beklædning

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.