Gå til hovedindhold

Bliver det mon jul i lorteland!?

Indsendt af KnittingDane ,

Så fik storetøsen sin egen uglehue. Denne gang med refleksgarn som øjne, så vi kan kende forskel på huerne. Huen er, som bettetøsens, strikket den efter denne opskrift: Wise Old Owl Hats.

Uglehuen version 2

Her kan I se, hvor fint refleksgarnet lyser op, så snart det bliver mørkt.

Uglehuen version 2 i mørke

Ellers er der ikke megen tid til overs til strik her i huset. Al tiden bliver brugt på husprojekter, så som at hindre oversvømmelser af kælderen med kloakvand og nedrivning af tapet i diverse rum, som er under istandsættelse.

Kort fortalt har vi haft besøg af slamsugeren fire gange de sidste par måneder. En tv-inspektion har afsløret to brud på ledningen og adskillige forskydninger, så nu venter spændt på at kloakmesteren kan sætte igang med udbedring af skaderne. Tilbage er der kun at spørge: Bliver der mon jul i lorteland!?

Slamsuger

Sidst men ikke mindst skal I da lige se vores tapetnisse. Det ene værelse viste sig at gemme på en masse fine børnetegninger, og denne her nissepige har fået lov at blive julen over. Jeg nænnede ikke at rive hende midt over.

Tapetnissen

Kommentarer

Stinne Hyldgaard

Aaaaamen for sivan da!!!

Det bliver jul. Og I bliver glade :) Sådan er reglen.
Og i øvrigt er det (stadig) nogle fuldstændig bedårende børn du har - med bedårende strik!

;)

søn, 16/12/2012 - 21:27 Permalink
Helga

Etter en del år der barna ikke ville ha mors hjemmestrikkede (det er mulig de fikk overdose i oppveksten), har nå trenden snudd ;-)Min sønn som er 24 år, ønsket seg pledd for et par år siden, hvopå mor kastet seg over pinnene (han sa han kunne nøye seg med noe enklere:). Til jul i fjor fikk han, som alle mamnnlige medlemmer i den innerste krets, lue av håndspunnet garn. En venninne han hadde på besøk kommenterte at han hadde hjemmestrikket pledd, da hentet han fram sin lue og fortalte om mor som spant sitt eget garn ... Datteren min på 28 ønsker seg en grov, ensfarget grå genser (trøye):oops: Så kom bildet av ugleluen! Hun elsker ugler, tror hun får genser, men vet ikke at den har uglevrangbord :D Det ble så fint! Takk for en inspirerende blogg og riktig god jul til dere, for jul blir det uansett (også de årene jeg aldri rakk å vaske gulvene :)

søn, 16/12/2012 - 21:34 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Ja det er herligt når de selv begynder at ønske sig strik :)

og så havde jeg skrevet et laaaangt indlæg om al vores kloakbøvl - men den strøg i luften?>! Nå, vi priser os lykkelige over at vi har kælder, så undgår vi i det mindste skader på vores inventar :)

man, 17/12/2012 - 10:24 Permalink

Humor er et fantastisk våben, når hverdagen slår igen. Lorteland får en helt konkret betydning i din beskrivelse. X-er fingre for at I er ovre det værste og kan fejre en rigtig god jul.

man, 17/12/2012 - 15:26 Permalink
Vibeke Larsen

Hej Irene

Hvor er det dog træls - men forhåbentlig får det en ende- jeres Lorteproblem;-)
Hvor er huerne fine og tøserne søde:-) Det er meget smart med reflekstråden - den lyser vældigt op.
I får hermed ønsket om en rigtig god og hyggelig jul herfra.

De bedste julehilsner fra
Vibeke Larsen
Ejby 4623

tir, 18/12/2012 - 17:50 Permalink
Ulla Ovesen

Kære Irene.

Synd for jer, håber ikke i kommer til at døje med lugten af kloak!

Jeg læser din blog med stor fornøjelse og har lige strikket en uglehue, troede den blev til mig selv, så kan jeg lære det, lyt til hvad andre siger (dig) nå så er det godt der er niecer med små hoveder.

Hilsen Ulla fra Stoholm

tor, 20/12/2012 - 12:44 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.