Gå til hovedindhold

Uglehue - nu til bettetøsen

Indsendt af KnittingDane ,

Ja denne hue skulle så have været til storetøsen og ikke bettetøsen!

Hvornår lærer jeg det mon? Når nu mit instinkt skriger: Den er for lille! Så skal jeg lytte til instinket og ikke modtageren der mener, at den passer fint. Det er jo ligesom prøvet, og det blev der ingen trøje til manden ud af...

Huen mangler selvfølgelig stadig øjne, men til gengæld er den så udstyret med ben af refleksgarn - meget praktisk i denne mørke tid.

Uglehuen

Huen er en uglehue og jeg har strikket den efter denne opskrift: Wise Old Owl Hats. Dog med 88 masker i stedet for 100 - mon ikke jeg bare skulle have holdt mig til opskriften i stedet.

Kommentarer

Pia

Min store dreng (4 år) er i uglegruppen i bhv. og jeg overvejede et split sekund at strikke en til ham, men jeg kan umuligt hamle op med spiderman ;) men jeg er da nødt til at forsøge mig med en alligevel - nok i voksenstr. så kan jeg da altid prakke den på en uskyldig i gave :D

tor, 22/11/2012 - 20:40 Permalink
Vibe

Det er et skønt mønster, og jeg drømmer om at blive modig nok til at kaste mig ud i "et eller andet" med ugler på :)  Jeg har set et fint fint sjal, der måske kunne blive mit, hvis jeg nogensinde får knækket sjals-koden :)

tor, 22/11/2012 - 22:38 Permalink
Vibeke Larsen

Hej Irene

Hvor er den sød og fin.Hvor har du refleks garnet fra? Det synes jeg er er en rigtig god ide. Det er så vigtigt at blive set i den mørke tid, hvad enten man er et lille menneske eller stort, gående eller på cykel.

med venlig hilsen

Vibeke Larsen

lør, 24/11/2012 - 12:58 Permalink
Connie

Rigtig sød hue til en sød lille pige :)

Jeg er i gang med at strikke den til min datter og undrer mig lidt over stykket efter uglerne. I opskriften er der strikket ret og taget ind først med 11 masker, 10 masker osv. På dit billede ser det ud som om det er vrang masker - er det rigtigt og hvordan har du taget ind? Jeg undrer mig også over maskerne som går fra uglerne for jeg er lidt i tvivl om det er alm retmaske eller ej? Jeg håber du kan hjælpe mig videre.

man, 26/11/2012 - 23:23 Permalink
Ketty Nielsen

Hej Irene

Den fine uglehue vil mit barnebarn mege gerne have.
Har du mulighed for at oversætte opskriften på uglehuen.
Det er især garnets strikkefastheden og pindenes størelse jeg ikke forstår.

Mvh

Ketty Nielsen

lør, 14/01/2012 - 23:58 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Ketty Nielsen

Hej Ketty

Jeg har desværre ikke tid til at oversætte opskrifter. Måske kan du finde hjælp i strikkeordbogen http://www.paapinden.dk/strikkeordbog

Men strikkefastheden er gauge of 4.5-5 sts per inch - dvs 4,5-5 masker pr tomme. Det svarer til 18-20 masker pr. 10 cm

Pindestørrelse er Size 7, dvs 4,5 mm - du kan se de amerikanske og engelske størrelser her http://www.paapinden.dk/strik/pindestoerrelser

fre, 01/02/2013 - 14:06 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.