Gå til hovedindhold

En ny ombæring kastanjeslanger

Indsendt af KnittingDane ,

Så er det kastanjetid igen. Denne gang trænger vores kastanjeslanger ved hoveddøren til udskiftning. Ja det har de vist gjort længe nu, men man må ligesom vente på den rette årstid. 

Thumbnail

Her kan I se, hvor sølle de gamle efterhånden så ud i forhold til de nye. Hvor jeg dog bare elsker farven på de nye skinnende kastanjer.

Thumbnail

Man fornemmer næsten at de gamle kender deres skæbne.

Thumbnail

De nye er hængt ud og venter nu kun på de strikkede slanger. I kan finde en opskrift på de strikkede kastanjeslanger her.

Thumbnail

Kommentarer

Vibberten

Min veninde satte hele familien (også den lidt udvidede) i gang med at lave kastanjeslanger, da jeg havde vist hende dine. Pigerne på 4 samlede, Morfar borede huller, pigerne trak på snor, min meget-mere-håndværker-end-håndarbejder-veninde fandt en gammel strikke-lise fra fra sin mors gemmer og lavede hestetømmer, og jeg måtte så finde pindene frem og strikke hovederne, for det var der ikke andre, der ku'. Næste gang kan de måske, for de små lømler ville selvfølgelig også lære at strikke, ligesom Tante Vibe, så jeg fandt de lidt tykkere rundpinde frem - og så ku' de  :)

man, 10/11/2014 - 23:41 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.