Et bomuldssæt til baby

Ja jeg ved godt, at det ikke ligner mig, men her er altså et lille bomuldssæt til baby.

Djævlehuen er den sædvanlige af egen opskrift. Her på pind 3 ½ med 78 opslåede masker. I stedet for de ellers angivne udtagninger, har jeg lavet omslag. Garnet er fra Muskat fra Garnstudio (egyptisk bomuld), samt en bomuldsviskoseblanding også fra Garnstudio.

Djævlehue i bomuld

Opskriften til undertrøjen er fundet via Ravelry.com og hedder baby t-shirt vest. Den er strikket på samme garn og samme pind som djævlehuen. Jeg fulgte næsten opskriften, men gjorde den smallere ved kun at slå 9 masker op under ærmerne i stedet for de 15 som angivet. Jeg satser på, at den passer en nyfødt.

Babyundertrøje i bomuld

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.