Et par blebukser til den lille ny

Så kom jeg endelig igang med lidt babystrik. Jeg skal jo være klar med blebukserne til forventet ankomst. Opskriften er improviseret over en af min kære bedstemors gamle strikkeopskrifter, så jeg kan desværre ikke linke.

Garnet er Lucca extra fino merino, og buksen strikkes på pind 4 ½.

Blebukser til lille ny

Kommentarer

Hej.

Hvor er det skønt at du er begyndt at blogge igen - og tusind tak for "strikkehæftningen" - den er et hit.

Har du ikke lyst til at improvisere en opskrift til blebuksen, den ser virkelig smart ud.

:)

//Sofie

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Sofie (ikke efterprøvet)

Ja der kommer desværre nogle pauser af og til - det kan være svært at få det hele til at hænge sammen. Men nu er der en lille ny på vej og jeg ligger på langs med plukveer, så mon ikke der bliver tid til lidt strik :)

Jeg har skam i tankerne at nedfælde en opskrift på bukserne - det er blot et spm om tid :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.