Gå til hovedindhold

Der skal flere til...

Indsendt af KnittingDane ,

Og ja, jeg ved godt, at det er et sommerbarn, og at det er uldbukser. Men det er altså helt bevidst, da det er til blebukser. Ulden behandles med lanolin og bliver derved mere eller mindre vandtæt (tissetæt :)  ).

Bukserne er strikket på pind 4 ½ af mine rester fra Ragnas stribede cardigan og fra min Forecast cardigan. Garnet er henholdsvis Lima uld fra Hjertegarn, og Peru uld fra Grønhøj Garn (samme kvalitet). Opskriften er improviseret over Ragnas Rib.

Flere blebukser 2

Og blebukserne af Lucca merino resterne er selvfølgelig også færdige.

Flere blebukser 1

Og så et lille bonusbillede af min kære mor og jeg til konfirmation. Selvfølgelig er strikketøjet da med :)

Mor og mig

Kommentarer

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.