Gå til hovedindhold

Glædelig jul herfra

Indsendt af KnittingDane ,

Så mangler vi vist bare at ønske alle en glædelig jul.

Rødkålen er forberedt, ænderne taget op, ældstebarnet kommet hjem og småkagedejen i køleskabet. Så kan julen vist bare komme an...

Jul 2012

Glædelig jul herfra :D

Kommentarer

Pia

Glædelig jul til dig og dine også :) Jeg havde håbet på at møde dig d. 31 til din workshop, men jeg havde lige været til jobsamtale - så jeg ville lige vente med at melde mig til og skæbnen ville at jeg blev tilbudt jobbet og jeg takkede selvfølgelig ja :) så må vi se om skæbnen bringer mig til Sønderborg en anden god gang...

fre, 21/12/2012 - 20:13 Permalink
Vibeke Larsen

Hej Irene

Hvor ser det hyggeligt ud.:-D Jeg glæder mig også til juleaften, hvor vi skal være sammen med forældre og børn.

Hos os skal juletræet ind i dag og den sidste gave til barnebarnet skal købes. Pga arbejde i weekenden foregår de sidste forberedelser i etaper, Så i morgen går turenn til slagteren i Klippinge efter julestegen og lidt pålæg til juledagene. Da vores daglige familie jo kun tæller to, er omsætningsgraden for lille til egenproduktion, selv om det er det, jeg helst vil.

Du og dine ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Jeg glæder mig til at følge med igen i det nye år.

De bedste julehilsner

Vibeke Larsen

lør, 22/12/2012 - 10:03 Permalink
Birgitte Kaae

Fantastisk dejlig hjemmeside. Gennemgange mv. er dejligt strukturerede.

En fornøjelse at bruge de gode råd ogvinstruktioner.

hilsen Birgitte

fre, 28/12/2012 - 20:47 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.