Goodale vol 2

Så lykkedes det endeligt at finde tid til at poste billeder her på bloggen. Ja jeg har sågar fundet tid til at strikke endnu en cardigan - man tror det næsten ikke. Og der er også strømper på vej - og benvarmere og og og.

Denne Goodale har jeg strikket på pind 4 med to tråde Blackhill Højlandsuld igen. I kan se min gamle version her: Goodale vol 1. Jeg har gået så meget med den første version, at den har været slidt igennem hele to gange. Nu gad jeg ikke lappe mere, så en ny måtte på pinden. Tror vist godt, at jeg kunne være hoppet en pind op uden at havde gjort noget. I hvert fald blev det pind 4,5 til næste cardigan (billeder følger).

Billederne bærer præg af sommerferie - jeg slog masker op lige inden jeg tog afsted og strikkede løs hver gang vi var på farten. Undervejs gik den hen og blev handy når aftnerne blev lange, og aftenkulden kaldte på hjemmestrik 

Kort efter sommerferien var jeg på kursus hos Friskoleforeningen, og her blev der tid til aflukning mellem alle powerpoint-slidene. Man må jo udnytte tiden.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Kommentarer

Hej jeg synes, du har en spændende blog,som nybegynder i strik nyder jeg godt af basisteknikkerne. Jeg skal lave et mønster, der veksler mellem glat og dobbelt perlestrik. Strikkefatheden 10x10 passede perfekt i glat, men i perle var den 10 i bredden, men 9 cm i længden. Nu kan jeg ikke greje, hvor vigtigt, det er og hvis det skal være helt nøjagtigt skal jeg så op eller ned i pindestørrelse. Jeg ville være glad for lidt hjælp.

hilsen Mette

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af mette (ikke efterprøvet)

Hej Mette

ET meget forsinket svar om end du nok allerede har løst problemet. Da maskeantallet passer i bredden er fastheden fin. Det er kun højden hvor der skal tilføjes nogle rækker for at få samme resultat

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.