Gå til hovedindhold

Grib Garnet 2012

Indsendt af KnittingDane ,

Så kom jeg endelig så langt som til kameraet.

Jeg vil gerne lægge ud med en stor ros til arrangørerne af Grib Garnet - det har uden tvivl været et stort arbejde at få stablet sådan en festival på benene. Skønt at der findes nogle som jer, der har modet til at kaste jer ud i så stort et projekt. Jeg er helt klart med på en gentagelse.

Efter en skøn weekend fuld af skønne mennesker (hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, siger man vist?!) er jeg godt fyldt op med nye ideer til såvel strikkeprojekter som workshops. Det har været en fornøjelse at møde så mange glade medstrikkere og dygtige kursister.

Her et par billeder fra et par af mine workshops - først opslagsteknikker og så dominostrik.

Grib Garnet 03
Grib Garnet 04

Jeg endte med at tage en ekstra dag i Jylland, da jeg ikke lige havde taget højde for Northside Festival i Århus, som betød at alle togene var fyldt op søndag. Men hvad gør det, når man er i godt selskab. Så fik jeg nemlig tid til at tage forbi Silkeborg i selskab af min søster søndag, denne gang blot for at snuse.

Som alle de andre damer, måtte jeg bare tage et billede af denne her lænestol. Jeg har længe haft et stoleprojekt i tankerne, som ikke rigtig vil bryde ud gennem alle de andre strikkeprojekter jeg har gang i. Men nu skal det altså snart være.

Grib Garnet 01

Og så må der da følge en lampe med.

Grib Garnet 02

Og sørme om vi ikke også var så heldige at høre Julie Michelsen spille på Medborgerhuset. Hende med alle de strikkede cd-covers.

Julie

Skøn afslutning på en skøn weekend.

Kommentarer

Vibeke Larsen

Det er da et arkitektarbejde, der vil noget, - den lænestol. Hvor er den flot med alle sine farver og mønstre. Lampen er lige prikken over i'et. ;)

Vibeke Larsen

fre, 22/06/2012 - 19:54 Permalink
Gitte

Ja, det var en dejlig festival, og selv fik jeg gode idéer med hjem fra workshoppen med opslagsteknikker. Generelt er det jo herligt at være i selskab med andre (kvinder...) som er også er smittet af strikke-viruset. Kvinderne var klart i overtal i

Silkebor :-[]

søn, 24/06/2012 - 15:33 Permalink
christine andersen

tak for en helt fantastisk hjemmeside hvor jeg suger til mig med alle dine gode råd og vejledninger. jeg er hækler men har nu kastet mig over strikning.... jeg vil rigtig gerne betrække min stol som ligner den du har på billedet men jeg er i syv sind om jeg bare skal starte med at strikke forskellige, for hvordan får jeg dem dog sat på? har du luret teknikken af?
håber du kan hjælpe. mange mange tak

søn, 24/06/2012 - 18:54 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af christine andersen

Tak for rosen Christine. Desværre fik jeg ikke luret så meget af på stolen, men jeg tror en velourstol er god til at gribe fast i garnet.

man, 25/06/2012 - 11:26 Permalink

Tak for roserne omkring vores stole arrangement :D

Jeg kan se at der mangler et skilt om hvem der har lavet den, det er lidt trist, men det må være forsvundet undervejs.
Men vi er 4 kvinder fra Textilseminariet på TEKO i Herning, der lavede stolen som projekt under temaet "Tekstil i det offentlige rum".

Stolen er en velourstol.
Vi strikkede (både på maskine og i hånd) og hæklede en masse lapper i forskellige størrelser. Derefter blev de syet på og syet sammen. De er altså syet ned i selve stolen, for at sidde ordentligt fast.

Har I yderligere spørgsmål omkring stolen, er I velkomne til at sende mig en mail på maria.heel@gmail.com(link sends e-mail) .

man, 09/07/2012 - 16:31 Permalink

Ad mærkelige veje- wikipedia, shadow knitting- skyggestrik havnede jeg her.

Jeg er ikke særlig god til at strikke, og med min talblindhed regner jeg som en fisk! Men jeg er kommet i gang med trøjer (mest ud-i-ét, men min mor lærte mig at strikke to ærmer samtidig- ærmer er lige så kedelige som 2 ens sokker!), og faktisk også sokker, selvom det i starten virkede som at strikke med et sæt Mikladopinde- og den første blev trævlet op 8-10 gange fordi, jeg ikke forstod 1) kilehælen og 2) indtagning til tåen.

Jeg er meget stædig!

Tak for en god og oplysende hjemmeside!

Mvh
Pinny

fre, 24/08/2012 - 20:36 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.