Gå til hovedindhold

Kan man købe vinterstøvler uden at tænke på strik?

Indsendt af KnittingDane ,

Nej da! Skaftet må jo hverken blive for højt eller lavt, hvis man skal kunne nyde sine hjemmestrikkede strømper.

Vinterstøvler

Kommentarer

Gitte

Jeg må se at blive bedre til at strikke med to farver ad gangen; dine strømper er mægtig flotte til støvlerne. Og når jeg nu har vinterstøvler i samme højde... Måske jeg skulle kaste mig ud i projektet med det samme?

søn, 02/01/2011 - 16:48 Permalink
Mette

Ej, du strikker virkelig mange flotte sokker, synes jeg! Selv er jeg nået knap så langt, og er dermed igang med at lære at strikke en hæl. Så det er fedt nok at se billder af hvor flotte de kan blive når jeg får styr på det :D

søn, 02/01/2011 - 20:06 Permalink
Lillian

Wauuu, hvor er strømperne dog flotte ;o)

man, 03/01/2011 - 01:08 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.