Gå til hovedindhold

Så kom jeg på Ishøj TV

Indsendt af KnittingDane ,

Udsendelsen skulle oprindeligt blot have handlet om strik, men kom til også at handle om nettet og de muligheder det bringer. I kan se med her.

Thumbnail

Kommentarer

Mette

Åååh hvor blev jeg helt ærgelig over ikke at bo i nærheden af din strikkeklub. Det så bare super hyggeligt ud! Inkl nuttede slyngebørn.

søn, 02/01/2011 - 20:08 Permalink
Karen Sillemann

Jeg bor desværre også for langt fra Ishøj!! Nej, jeg har min egen gruppe her hvor jeg bor i Roskilde. Jeg føler snart, jeg kender dig, Irene, bare ved at se dette og følge lidt med på din blog af og til!

Hilsen Karen.

søn, 02/01/2011 - 23:56 Permalink
Kirsten Vejers…

Det var et rigtig fint lille program, som fortæller om glæden ved at strikke. Jeg møder af og til mennesker som ikke forstår os strikkere og ser på det at strikke som en gammeldags og underlig hobby. Men vi er jo klart helt med på det nymodens. Bare tænk på Ravelry og alle de dygtige bloggere (som dig!) der gerne deler ud af viden og inspiration. Jeg er ikke tilmeldt som fast læser, men din side er én af dem jeg læser dagligt.

Godt Nytår

Kirsten fra Tønder

man, 03/01/2011 - 13:21 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Det var meget hyggeligt - det kan klart anbefales at lave strikkeklubber :D

@Karen - hvis du har bil så er der da ikke længere til Roskilde herfra end til kbh - egentlig er det hurtigere til Roskilde, omtrent et kvarter på motorvejen :)

Og godt nytår til jer alle :)  vi er slet ikke underlige - bare glade for at strikke - men jeg kender godt reaktionen ;)

man, 03/01/2011 - 18:14 Permalink

Hej Irene

Sikke en fantastisk video , stort tillykke

Det er ektsra sjovt for mig at se den, da vi selv har boet i Ishøj. I østergåren , og vi har stadig familie i Ishøj.
Vi bor nu i Silkeborg, så det er da rart at man stadig kan følge med i hvad der sker.

ons, 20/07/2011 - 13:16 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.