Moooaarr - hvorfor strikker du kun strømper til dig selv??

Ja sådan en udmelding kan jeg ikke lade stå overhørig. Jeg fik straks hevet endnu et nøgle Socka Color frem fra gemmerne (resterne fra mine Magic Mirror Socks). Så håber jeg, at det slår an. Jeg fik selvfølglig ikke vejet det inden jeg gik i gang og strikker selvfølgelig heller ikke to på en gang - så nu må vi se.

Note til mig selv: Husk nu at købe en brevvægt!

Mønsteret er improviseret - og så lærte det mig noget nyt om at strikke snoede mønstre på hælflappen. Jeg havde jo ikke lige tænkt over, at der jo skal strikkes frem og tilbage over flappen, og at det ikke harmonerer så fint med små fine drejede snoninger. Det kræver i hvert fald, at man strikker drejet vrang og laver snoninger fra vrangsiden, hvis mønstrene skal gå helt til hælespidsen. Jeg droppede snoningerne og nøjedes med de drejede masker på flappen.

Her det foreløbige resultat.

Strømper til Ronja 2
Strømper til Ronja 1
Strømper til Ronja 3

Kommentarer

Nøj, Irene, hvor er disse sokker flotte !!

Og hvilken hæl - den er da fantastisk :o)

Har du beskrevet den et eller andet sted på din formidable blog - for sådan een vil jeg gerne kunne lave ?

Kh Tove

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.