Gå til hovedindhold

Ok indrømmet - jeg elsker frostvejr

Indsendt af KnittingDane ,

Jeg vil ikke bytte for en million. Jeg elsker frostvejret når det viser tænder. Se bare hvad der ventede mig i haven her til morgen. Straks måtte mor i tøjet og ud med kameratet. Da jeg viste billedet til andenyngste datter konstaterede hun, at det nu ikke længere var en mor-frø, men i stedet en far-frø.

Frost 01

En vinter er bare ikke rigtig vinter uden at frosten bider. Det er som om haven kalder på frosten, blot for at smykke sig med den fine vinterkåbe. Kald mig bare tosset, men jeg elsker det. Se bare her, mine høstanemoner:

Frost 02

Og her igen

Frost 03

Og synes du at det hele bare er for koldt og gråt og trist, så husk på at lige der inde under frosten sidder knopperne på spring og venter på foråret. Her er mit magnolietræ parat til forårets komme:

Frost 04

Tilbage er blot at synge:

I sne står urt og busk i skjul,
det er så koldt derude,
dog synger der en lille fugl
på kvist ved frosne rude.

Giv tid! giv tid! - den nynner glad
og ryster de små vinger, -
giv tid! og hver en kvist får blad,
giv tid! - hver blomst udspringer.

Kommentarer

Mie

Kan kun give dig ret.. Frosten er smuk, og laver de mest finurlige former.

Min datter på 3½ år, mener at det er en frø-kaktus. ;)

man, 13/02/2012 - 16:42 Permalink
Vibeke Larsen

Pragtfulde billeder.

Og jo, jeg kan også lide, når frosten bider. Der er noget helt anderledes eventyragtigt over landskabet, når der er sne eller frostkåbe på det hele.

Jeg vil hellere have frost og kulde end sjap og gråt vejr, sådan som det var for tre år siden. De sidste to vintre har været lige i overkanten rent trafikalt, - men mest fordi der ikke bliver ryddet og gjort farbart i den grad, der har været behov for.

Rent vejrmæssigt er en vinter med frost og kulde langt at foretrække, fordi der som regel også er mere lys - og det er så godt for ens almene velbefindende.

hilsen

Vibeke

tor, 16/02/2012 - 14:27 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.