Gå til hovedindhold

Ihh altså - det vejr det kalder bare på en gåtur med tøserne

Indsendt af KnittingDane ,

Først skal I lige se en af knopperne på magnolietræet her et par timer senere, hvor solen har taget fat. Kun en lille flig af frosten er tilbage, man kan næsten mærke hvor fløjlsblød den er, blot ved at kigge på den.

Frosttur 01

Inde i skyggen stod min violfrøstjerne - fantastisk syn - endnu en årsag til ikke at slå alle stauderne ned i efteråret efter sidste blomstring.

Frosttur 02

Og træstammen - den må vi have med - den ser jo næsten ud som om den har fået gåsehud her i kulden.

Frosttur 03

Og så var det tid til at gå tur. Tøsen gad overhovedet ikke have taget billeder i dag, men det lykkedes nu meget godt alligevel. I hvert fald synes jeg, at det her er et fantastisk et af hende.

Frosttur 04

Turen gik til det lokale gadekær, som jo er bundfrossent for tiden. Ænderne og mågerne traskede hvileløst rundt og ventede på mad - som vi selvfølgelig havde glemt alt om. Jeg troede, at de var smuttet ned til stranden, som de plejer at gøre i denne kulde.

Men fodspor i sneen vidner om, at her er masser af fugleliv trods kulde.

Frosttur 05

Bettemusen var lidt betuttet. Hun var vist lidt træt. I hvert fald er hun faldet omkuld straks efter, at vi kom hjem igen.

Frosttur 06

Men derfor kan storetøsen da sagtens hygge sig alligevel. For hvad skal man altid huske at lave i sneen?

Frosttur 07

Sneengle selvfølgelig.

Frosttur 08

Kommentarer

Vibeke Larsen

Skønne piger du har ;) . Mine unger er blevet for store til at gide gå tur mere (18 og 23), så jeg er glad, når jeg kan lokke min søde mand med ud.
Elsker sådan en tur, hvor man kommer hjem med røde kinder og "ladet" op med "frostlysenergi". Og så hjem til en kop varm solbærsaft eller te, det er sa hyggeligt.

tor, 16/02/2012 - 14:53 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibeke Larsen

jo tak :)

Mon ikke de kommer igen om nogle år, hvis ikke andet så når der kommer børnebørn - her i familien går vi i hvert næsten altid tur ved familiesammenkomster.

tor, 16/02/2012 - 14:53 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.