Gå til hovedindhold

Så nydes juledagene i fulde drag

Indsendt af KnittingDane ,

Fatters gave er straks taget i brug og alle ser yderst tilfredse ud. Jeg lister mig uden om deltagelse, da jeg så kan snige mig til at strikke en pind på min cardigan i ny og næ, når yngstemusen ikke lige skal underholdes. Jeg pt. i gang med en cardigan til mig selv, som har ligget i kurven meget meget længe. Jeg er ved at afslutte det første ærme og mangler så blot det sidste. Den er strikket i glatstrik, så den har været noget kedelig at strikke. Til gengæld er den god at have til lidt tv-strik, hvor der ikke skal følges mønstre. Desværre er det så også en jeg ikke kan bringe med mig ud af huset, da jeg strikker med to tråde direkte fra to store kegler. Det har gjort processen yderligere langtrukken, da jeg som regel strikker mest på ture ud af huset.

Indledningsvis ser tøserne noget bekymrede ud over spillets gang.

Juledage 1

Det ændrer sig dog hurtigt da spillet kommer i gang.

Juledage 2

Herefter er der vist bare hygge.

Juledage 3

Efter en god omgang strik og spil, manglede vi blot en tur på legepladsen, hvor der selvfølgelig skulle luftes lidt nyt strik. Jeg har nemlig fået kreeret en lille ny djævlehue til yngstebarnet, som passer til hendes cardigan.

Juledage 5

De store tøser proklamerede straks, at de da ville have en magen til. Så må mor da hellere igang igen.

Nu sidder vi blot og venter på ældstedatterens ankomst og i morgen skal vi så fejre 5 års fødselsdag. Som årene dog flyver afsted. Det er godt, at vi morer os undervejs.

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.