Blandt ponyer og pc'ere

Endnu en Firestarter. Jeg er ret vild med den helt sømløse tå, og det at strikke fra tåen op, så man kan prøve strømpen på undervejs. Jeg har dog fundet en anden vis at lave usynligt opslag på, som er jeg synes er en smule nemmere end den jeg har vist i strikkeguiden.

Metoden kaldes figure 8 cast on (opslag i ottetalsform). En god engelsk billedvejledning af opslagsteknikken kan ses her. Jeg har endnu ikke selv strikket en figure 8 toe (ottetalstå), men har i stedet blot benyttet ottetalsopslagsteknikken til at strikke en short row toe (venderækketå), som i Firestarter-opskriften. De to forskellige metoder til at strikker tåen kan ses her. En dansk vejledning følger i strikkeguiden, når jeg finder tid.

2019 Red: I dag foretrækker jeg uden tvivl Judy Beckers magiske opslag

Fra tåen op 1
Fra tåen op 2

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.