Så blev jeg endelig færdig med iBirk.dk

Så lykkedes det mig at bikse en lille shop sammen til strikkeopskrifter af eget design. Jeg har længe gået og puslet med ideen, da jeg er træt af opskrifter, som er fastlåst til en bestemt strikkefasthed eller et bestemt garn. Derfor er mine opskrifter som udgangspunkt mulige at strikke med enhver garntykkelse og pindestørrelse. Dette giver større mulighed for at udnytte garnlager eller vælge yndlingsgarn til strikkeprojektet.

Jeg har længe gået og tænkt over ideen, men er aldrig kommet videre end til selve opskriften. For nylig fik jeg dog fornyet mod på ideen og besluttede mig for at komme videre med projektet.

Resultatet kan ses på [iBirk.dk]. (red: Nu flyttet til www.paapinden.dk/strikkeopskrifter)

Indtil videre er der blot en strikkeopskrift på Ragnas Rib, men planen er selvfølgelig at udvide sortimentet.

Thumbnail

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.