En stolt pige - eller to...

Der tabes tænder på matriklen for tiden - og det skal da vises frem. Storetøsen er meget stolt, og det smitter af på lillesøster, som da også mener, at hun har en rokketand eller ti...

Der tabes tænder 1
Der tabes tænder 2

Og så til lidt strik - de sidste blebukser er blevet færdige og dem glæder jeg mig så meget til at se på baby. De er som sædvanlig blot strikket på slump. Mønsteret er improviserede damaskmønstre og så en enkelt stribe vævestrik.

Blebukser i damask

Og så til mine iris'er, som for tiden blomstrer i min lille have. Jeg elsker dem - intet mindre! Jeg tog dem med fra Århus, hvor vi havde dem stående på altanen, og har ikke fortrudt det et sekund. Jeg er så vild med den farvekombination.

Min iris

Kommentarer

Det er godt nok nogle smarte blebukser- du er altid så kreativ -kan godt lide at se dine indlæg og er vild med din hjemmeside - På pinden -der er altid meget at hente og lære af -. Dine iris er rigtig flotte -vores er kun gule. Kan godt huske da mine unger for rigtig mange år siden fik rokketænder- Det er et stort øjeblik

Vibeke: tak for rosen :)

Brumby: Jeg ved desværre ikke om de har et specielt navn og ved heller ikke hvor jeg har fået dem fra i sin tid? :( men flotte det er de uden tvivl :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.