Gå til hovedindhold

En tak til strikkedamerne

Indsendt af KnittingDane ,

I onsdags måtte jeg til min store ærgelse melde afbud til sæsonens første møde med strikkeklubben på Ishøj Bibliotek. Min lille mus var blevet forkølet, så vi måtte desværre blive hjemme. Ikke nok med at det betød at jeg ikke fik set alle strikkedamerne igen, det betød også at denne fine krukke roser fra strikkedamerne på biblioteket måtte vente på mig. Tusind tak damer - de er rigtig fine.

Fra strikkedamerne

Og så lovede jeg vist min mor flere billeder af lillemusen. Først den stolte storesøster, der kysser og kysser og kysser.

Mindstemusen og søster 2

Og nu er yngste søster og begyndt at være med - hun var lidt tilbageholdende den første uges tid, men er nu med på kysseholdet :D

Mindstemusen og søster

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.