Gå til hovedindhold

Baby og babystrik i brug

Indsendt af KnittingDane ,

Ja der går jo næsten ikke en dag uden kameraet kommer frem i disse dage. Der skal tages billeder af både baby og babystrik. Her en lille bid af billedstrømmen.

Blebukser i enkeltrib

Buksen sidder rigtig godt på måsen, men er blevet alt for stor i benåbningen. Jeg tror, at jeg strikker lange ben på, nu hvor kulden alligevel melder sig over land.

Vikletur

Og her den første tur ud af huset. Tøsen blev selvfølgelig sulten, da vi skulle ud af døren, så viklen blev hevet frem. Det var skønt at være rutineret i viklebrug, så jeg ikke behøvedes at mosle rundt med de mange meter stof. Det tog ingen tid at binde den, og hun faldt lynhurtigt i søvn.

Blebuks i damask i brug

Og så blev det tid til høreprøve. På med al tøjet og af sted. Her er det blebukserne i damask. De blev alt for lange, og lige lovligt smalle om måsen. Jeg overvejer at pille lidt op af benene, så de passer bedre. Trøjen er tilbage fra storetøsens tid - fra det første sæt jeg strikkede.

Gul undertrøje i brug

Og her tøsen i det gule sæt. Har jeg nævnt at jeg elsker gul :D

Stribet undertrøje i brug

Og her tøsen i de røde bomuldsstriber. Den passer helt fint. Jeg troede ellers den var blevet alt for lang i kroppen.

Viklehygge

Og ja - her er bare ren hygge. Sådan ser det ud når man kigger ned i viklen.

Kommentarer

Sofie

Åh hvor er hun altså sød den lille. Og hvor er det dejligt at se alt det strik hun har på.

Da jeg selv er gravid (jubi) forsøger jeg at finde rundt i junglen af vikler - jeg synes det lyder virkelig smart og vil gerne sy én selv. Kan du måske henvise mig til en hjemmeside/opskrift?

Jeg glæder mig til at høre hvad det lille pus skal hedde :)

Og tillykke igen!

//Sofie

ons, 08/09/2010 - 09:08 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Sofie

Jeg er ikke sikker på, at det kan betale sig at sy en vikle selv. Du skal bruge mindst 5 m stof i en god kvalitet. Nu er det selvfølgelig et par år siden jeg selv købte, men dengang fik jeg en didymos indio str. 5 til omkring 600 kr. Og en storchenweige vicky til det samme.

De kan også købes brugt her http://slyngebarn.amandur.dk/forum/forumdisplay.php?f=15

ons, 08/09/2010 - 21:36 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.