Hvorfor strikke? - ja hvorfor egentlig ikke?

Nogle vil måske spørge: "Hvorfor strikke? Det nemmeste svar jeg har må være: "Hvorfor ikke?".

Kigger du forbi min danske strikkeside www.paapinden.dk, kan du se, at strikketøjet har en helt særlig plads i min hverdag og den plads er kommet for at blive. Siden 2007 har jeg på www.paapinden.dk delt min glæde ved strik og teknikker. Da siden stille og roligt voksede sig kæmpestor, både indholdsmæssigt og besøgsmæssigt, begyndte jeg for nogle år siden at arbejde på at lægge siden over i et system, der er gør den mere tilgængelig på tablets og mobilenheder. Familielivet har dog taget så meget af min tid, at projektet løbende er blevet skubbet længere ud i fremtiden (real life comes first).

Samtidig er min plan også at oversætte hele www.paapinden.dk til engelsk, så mine engelske følgere bedre kan følge med. Stor mundfuld. Tro mig jeg ved det.

Men projektet blev sat i værk for længe siden, og nu er første delmål endelig nået. www.KnittingDane.com er i luften. Til at begynde med samler jeg her mine strikkeopskrifter (danske som engelske). Siden skulle være tilpasset såvel mobil, som tablets og almindelige gammeldages desktops.

Oplever du problemer med layoutet, så skriv endelig til mig på info@paapinden.dk , men husk at tilføje hvilket styresystem inkl version du benytter, på hvilken type maskine du oplever problemet, og hvilken browser inkl version du har observeret problemer i.

Bag kulisserne arbejder jeg videre på at føre hele www.paapinden.dk over i dette system, samtidig med at jeg oversætter på livet løs.

Thumbnail

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.