Var der nogen der sagde strikkeprøve?!

Jeg har i flere år nu gerne villet igang med at strikke en trøje til min andenældste datter. Den vil jo meget passende kunne gå i arv, når nu jeg ikke når at strikke halvdelen af det, jeg gerne ville.

Både garn og opskrift er godkendt af datteren og sørme om jeg ikke havde en gammel strikkeprøve i glatstrik liggende som jeg kunne omregne ud fra - eller kunne jeg??

Jeg slog i hvert fald op!

Og strikkede...

Ret langt endda...

Så langt at jeg til sidst ikke nænnede at pille op igen

Så nu er der ved at være en trøje klar til andenyngste datter. I stedet har jeg så lovet andenældste at strikke hendes færdig inden jul i år. Der røg så tanken om andre hjemmelavede julegaver i år. Så kan jeg lære det kan jeg.

Må jeg i denne forbindelse anbefale denne artikel: Strikkeprøver og strikkefasthed.

Strikkeprøve Hjertetrøjen

Kommentarer

Hvor er den skøn, håber at du viser diagrammet på bloggen, og skynd di så at få strikket til den stakkels andenældste ;)

Hvor er den flot. Jeg kan godt forstå at andenældste barnet venter spændt.

Og som du selv nævner i din artikel fra08, så er strikkeprøver ikke omsonst, men sparer en masse ulejlighed. Hellere ærgre sig én gang end altid.

Og man kan blive overrasket over garns natur - det er ikke altid, hvad det giver sig ud for, så strikkeprøven har sin værdi- det er ganske vist...

God weekend til hele familien.

Vibeke

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.