Kan man tage hjem uden garn?

Jeg forsøger, at blive lidt bedre til at købe garn - man tror det næsten ikke, men jo, jeg er SÅ dårlig til at købe garn til mig selv.

Jeg har gennem tiden fået så meget garn foræret, at jeg næsten ikke nænner at købe nyt. Desværre er der så aldrig nok til et helt projekt af det garn, jeg gerne vil benytte mig af, eller så er kvaliteten ikke lige den jeg søger, eller garnet er for tykt, eller for tyndt - ja jeg har mange undskyldninger.

Nå men jeg har så lovet mig selv, at jeg skal blive bedre til at købe lidt lækkert garn af og til, og så er en anledning som fiberfesten da alle tiders.

Denne gang blev det således et par Zauberball Crazy.

Crazy garn

Jeg kan vist roligt sige, at jeg er ret vild med deres farveskiftende garn. Jeg plejer at bruge deres Zauberball Single som er entrådet til sokker, og skal da også snart have fundet mig et par nye nøgler til et par nye stribede strømper. Crazy nøglerne har jeg ikke prøvet før - de er totrådet. Jeg har længe kigget efter dem, da farveskiftet er lidt anderledes. De benytter sig nemlig af et forskudt farveskift mellem de to tråde.

Et projekt fandt jeg hurtigt - Jeg havde nemlig et i tankerne, som min mor har strikket tidligere. En halsting - Nessie hedder den. Pudsigt nok viste det sig at være en opskrift af Julie Zahle fra Aalerusen, som jeg lige har været kursus med - der kan man bare se.

Jeg gik straks i kast med versionen uden knuder på en pind 3 ½ mm.

Nessie 1

En hyggelig og nem opskrift. Alle tiders begynderprojekt.

Skal jeg strikke den igen vil jeg dog strikke den lidt bredere. Denne version strikkede jeg seks pinde mere frem og tilbage end opskriften siger, for at få lidt mere bredde på det bredeste sted. Det betød selvfølgelig også, at jeg fik udryddet de sidste rester.

Nessie 2

Hvad angår garnet, så tror jeg, at jeg vil foretrække et længere farveskift til en anden gang. De mange masker på Nessien gør, at man ikke rigtig får en glidende overgang mellem farveskiftene, men i stedet striber - det var ikke lige meningen.

Kommentarer

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.