Gå til hovedindhold

Nu udkommer der også cd'er i strik...

Indsendt af KnittingDane ,

Ja du hørte rigtigt, Julie Michelsen udgiver den 23. april en ny cd, og har i den forbindelse besluttet sig at lade de første cd'er udkomme med hjemmestrikkede hylstre. Fantastisk idé, hvis jeg selv skal sige det - jeg pakker jo helst så meget, som muligt ind i hjemmestrik

Hvis du har lyst kan du være med til at strikke covers til de første cd'er. Julie har oprettet en facebook-gruppe, hvor man kan følge med og strikke covers. Jeg har desværre været ophængt på det sidste, og er derfor lidt sent ude med tippet, men hvis I er friske kan I nå at strikke et hylster - fristen er 1. marts. (red: fristen er rykket til 1. april så meld jer endelig til, hvis I har lyst)

Følg blot linket her til Julies facebook-gruppe: Strik et cd cover til Julies nye album

Kommentarer

Ula Kaae

:( strikkegal som jeg er, troede jeg, at det var en cd med strik .. Opskrifter, design og tips!

Undskyld mig min uvidenhed! Held og lykke med dit album, Julie

tir, 17/04/2012 - 12:05 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.