Til 40 års jubilæum på Toustrup Mark

For et par uger siden var jeg til 40 års jubilæum på bofællesskabet Toustrup Mark, hvor jeg boede en del min barndom. Her så jeg et par bukser, som jeg simpelthen bare må dele med jer. Jeg har selvfølgelig spurgt bukseejeren, om jeg måtte lægge billedet op, og det var han da frisk på, så her er de.

Toustrup 1

Er de ikke fantastiske?!

Bukserne har han selvfølgelig selv syet tilbage i 70'erne i Toustrup Marks ungdomsår - og ja han strikker da selvfølgelig også. Hvad mindre kan man forvente med så skønne hjemmesyede bukser.

Jeg fik også strikket lidt på turen - Kari fra Toustrup var nemlig min redning, da jeg for et par måneder siden på min sommerferie manglede garn til at færdiggøre min hjemmestrikkede barnevogn. Her trådte hun til med hvad hun havde i gemmerne, så jeg lovede at strikke hende en hue som tak. Min søster som også bor på Toustrup Mark kunne berette at Kari er ret glad for grøn - så grøn blev den.

Toustrup 2

Og Kari blev glad for huen.

Vil I se mere fra Toustrup Mark, så har Karsten som er fotograf (ham med bukserne) lagt en masse billeder op både fra 70'erne og fra 40 års jubilæet her på www.karstenh.dk.

Toustrup Marks egen hjemmeside kan findes her: www.toustrupmark.dk.

I kan også læse mere i bogen Drømmen lever om Toustrup Mark, som er blevet udgivet i anledning af jubilæet.

Og hvis I vil vide mere om, hvordan det er at bo på Toustrup Mark, så er der en personlig blog her om livet i et bofællesskab/storkollektiv www.storkollektiv.blogspot.com.

Kommentarer

Hvad jeg ikke ville have gjort for sådan et par bukser, da jeg gik i gymnasiet -i 90'erne :D

Huen, du har strikket er da også for lækker i øvrigt..

Hej er vild med den grønne hue, kan jeg få opskriften og hvad størrelser dækker den. Er vild med din blog og finder ofte hjælp til mine projekter

:)

Hilsen Marianne

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Marianne Nielsen (ikke efterprøvet)

Hej Marianne

Der er desværre ingen opskrift - jeg har strikket den ud fra fantasien :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.